Portfolyo

İşimiz

Son Projeler

Biz Vamss Dış Ticaret şirketi olarak, dürüstlük, kalite, müşteri memnuniyeti, inovasyon
ve sürekli gelişim değerlerimizi her zaman koruyarak, müşterilerimiz ve çalışanlarımızın beklentilerine yanıt vermek için çalışmaktayız.

Jamaş Jant

Çok Yakında…

Hami Yamak

Çok Yakında…

Twinss

Twinss Kocaeli/İzmit’te hizmet vermektedir. Kurumsal sayfasını tasarladık ve franchising başvuruları için reklam kampanyalarını başlattık.

Mengi Yay Yachts

Türkiyenin bir numaralı lüks yat üreticisi olan Mengi Yay Yachts’ ın ek ürünlerin internet satışı için store sayfasını kurduk.

Online Pazar Yeri Satışı

Son zamanlardaki yükselişten dolayı piyasa analizleri yaparak anlaştığımız firmaların ürünlerini Amazon, Trendyol ve Hepsiburada da listelemeye başladık.

İyi Gelir

İstanbul merkezli, Portföy yönetimi yapan İyi Gelir firmasının kurumsal web tasarımı ve IT danışmanlığını yapmaktayız.

Altan Ortodonti

Altan Ortodonti Kliniği, en yeni ortodonti tedavi yöntemlerinin ve en modern cihazların kullanıldığı bir ortodonti merkezidir. İzmit Merkezlidir. Altan Ortodonti firmasının kurumsal web tasarımının yaptık.

Cener Mag

İstanbul merkezli, İtfaiye araçlarının bakımı ve ekipmanlarının teslimini yapan Cener Mag firmasının ürünlerini tanıtabilmesi adına kurumsal web tasarımı ve IT danışmanlığını yapmaktayız.

Yıldız Çocuk Enstitüsü

Yıldız Çocuk Enstitüsü çocukların hayatlarını değiştirerek onlara parlak bir gelecek hazırlıyor. Kurumsal web tasarım hizmeti sağladık.

Triagle Life Suit

Kocaeli, Sapanca bölgesinde bulunan Triagle Life Suit Bungalov Otel’inin Web tasarımı, IT danışmanlı ve Dijital pazarlama hizmetini vermekteyiz

Karraf Raf Sistemleri

Türkiyenin bir çok ilinde otomatik raf sistemleri hizmeti veren Karraf için, kurumsa web tasarım ve IT danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

Peyzajcım ve Beşiktaş Yapı Dekorasyon

Peyzajcım için web tasarım hizmeti verdik. Sonra Peyzajcım ve Beşiktaş yapı dekorasyon için dijital pazarlama hizmeti vermeye başladık.

Şirketimiz

Şartlar ve Koşullar

Gizlilik Politikası

İade Politikasi

Çalıştığımız Firmalar

Dijital Hizmetler

Web Geliştirme

Dijital Marketing

Uygulama Geliğtirme

Sosyal Medya Yönetimi

İnşaat Hizmetleri

Çelik Konstrüksiyon

Betonarme Yapı

İnşaat Malzemeleri

© 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Vamss Dış Ticaret Ltd. Şti.